15.07.2014

The Vow - Jurământul 2012 - Inspirat dintr-o poveste reală

The Vow Poster

The Vow - Jurământul este o intensă poveste de dragoste despre doi tineri imposibil de frumoşi, care în cei patru ani de căsnicie au trait atâtea clipe frumoase cât alţii într-o viaţă. Paige si Leo sunt un cuplu frumos din Chicago.

Paige (Rachel McAdams), de loc din Lake Forest, dintr-o familie bună, îşi înfurie părinţii după ce abandonează facultatea de drept din Northwestern, pentru a se înscrie la Institutul de Arte. Leo (Channing Tatum) este un tip rebel care şi-a înfiintat un studio de înregistrări independent, susţinând că, deşi toata lumea ar putea fi în măsură să producă melodii de pe laptop-urile lor de acasă, avantajele dintr-un studio clasic sunt evidente.

Cei doi trăiesc fericiti, sunt îndrăgostiţi nebuneşte. Relaţia lor ia o întorsătură atunci când Paige şi Leo suferă un grav accident de circulatie în care Paige îşi pierde memoria, mai precis toţi anii petrecuţi alături de Leo sunt sterşi parcă cu buretele din viaţa ei. Ea nu îşi poate aminti nici măcar de soţul său.

Filmul este inspirat din povestea reală a lui Kim si Krickitt Carpenter, în care ea nu şi-a recăpătat memoriile nici în ziua de azi, dar trăieste fericită alături de soţ şi de cei doi copii ai săi.
Leo luptă din răsputeri să-i recâştige inima lui Paige, dragostea, dar mai ales răbdarea lui Leo poate fi un exemplu pentru mulţi dintre noi. Filmul este unul tipic Hollywoodian, ce merită văzut , mai ales de Ziua Îndragostiţilor alături de persoana iubită
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu