08.08.2014

Dracula Untold 2014 - Filme In Curand! - O legenda vie romaneasca!

Vampirii au devenit populari in cultura de masa, iar noul film "Dracula Untold" va cuprinde o adaptare a istoriei si originea vampirilor. Bram Stroker a scris celebra sa carte "Dracula" in 1897, bazat pe istoria domnitorului Tarii Romanesti Vlad Tepes  sau Vlad Drăculea.

Actorul Luke Evans va juca rolul lui Dracula din viitorul film, care relateaza povestea unui tanar print care ar face orice pentru familia. Vlad Tepes al 3-lea s-a nascut in cetatea Sighisoara din Voievodatul Transilvaniei, fiind fiul lui Vlad Dracul si al unei nobile transilvanene. In timpul invaziei musulmane in regiunile crestine ale Europei, tatal sau, Vlad al 2-lea a primit numele "Dracul" sau "dragon" pentru ca fusese primit in Ordinul Dragonului - o societate militaro-religioasa , ordin ce poate fi comparat cu cel al Cavalerilor de Malta.
Evans este cunoscut pentru rolurile sale din filmele "The Hobbit: The Desolation of Smaug" sau "Fast & Furious 6". Luke Evans este insotit in acest film de Sarah Gadon (in rolul sotiei lui Vlad, Mirena) precum si de Mehmed al 2-lea (Dominic Cooper).

Filmul va fi lansat in 17 octombrie 2014 si are asteptari foarte mari, in special de la publicul din Romania.

Vezi Trailer Dracula Untold 2014 

2 comentarii: