15.07.2014

The Notebook - Jurnalul (2004)


The Notebook - Jurnalul (2004) este povestea unui tânăr sărac care se îndrăgosteşte în mod evident de o frumoasă fată bogată. Ce nu este previzibil în această poveste este cât de departe va merge el pentru a dovedi că au fost meniţi să fie împreună.

Allie (Rachel McAdams) se află in vacanţa în Seabrook din Carolina de Nord, unde va petrece o vară de neuitat. Noah Calhoun (Ryan Gosling) o curtează zilnic pe Allie. În pofida discrepanţelor sociale, cei doi descoperă că au multe lucruri în comun , inclusiv o poftă nebună de viaţa chiar şi plăcerea de a conduce maşini. Pe parcursul acestei veri fierbinte cei doi trăiesc o intensă poveste de dragoste.

Toate merg bine până când spre sfârşitul verii , mama lui Allie, îi reaminteşte că în toamnă trebuie să se întoarcă la şcoală iar dragostea ei pentru Noah nu este alta decât una trecătoare. După plecarea lui Allie, Noah îi trimite zilnic scrisori, chiar si din război, în speranţa ca se vor regăsi, iar dragostea lor va renaşte.

După 7 ani de chinuri pentru Noah, atunci cand el a încetat să mai spere în vreun miracol, destinul face Allie să găsească un articol din ziar cu poza lui Noah şi casa visurilor ei,scoasă la vânzare, chiar în pragul nunţii. Ea se întoarce în Seabrook simţind nevoia să-l vadă pentru ultima oară pe Noah, dar evident este pusă în situaţia de a alege între logodnicul ei (James Marsden) şi prima sa dragoste , Noah.

Dacă vreţi să aflaţi finalul filmului, urmariţi această poveste romantică, în care vă puteţi chiar regăsi. Acest film a fost lansat în Iunie 2004, o perioadă nefastă pentru astfel de lansări, o perioadă în care persistă agitaţia, febra verii. Dar filmul Jurnalul a avut un succes nesperat de bun, are nota 8 pe IMDb şi multe nominalizări dar şi titluri câştigate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu