02.08.2014

5 Filme bune pe care le iubim, dar nu le putem intelege in totalitate!

5 Filme bune pe care le iubim, dar nu le putem intelege in totalitate!

Exista unele filme bune pe care le vizionezi de cel putin 2 ori, din simplu fapt ca le iubesti. Dar exista si alte filme pe care le urmaresti de mai multe ori, intr-o incercare disperata de a le intelege. Acest tip de filme bune te lasa deobicei nelamurit in tragerea concluziilor.
In ciuda confuziei pe care o creeaza aceste filme misterioase, cateva norocoase au reusit sa patrunda in inimile si mintile noastre. Mistica lor reuseste sa ne invaluie si astfel suntem dornici sa le vizionam iar si iar...

Vezi cele 5 filme mai jos...

Inception 2010
1. Inception 2010  Film tare cu Leonardo DiCaprio si Joseph Gordon-Levitt 
In filmul Inception, lucrurile se intampla in vise care sunt inserate in alte vise s.a.m.d...Problema, intriga sunt atat de complicate. Leonardo DiCaprio conduce o echipa care se ocupa cu furtul de informatii din subconstientul oamnilor atunci cand acestia viseaza. Regizorul Christopher Nolan ne provoaca pe noi privitorii filmului sa patrundem pe un teren atat de confuz si intens pe cat sunt visele noastre. 


Fight Club 1999
2.Fight Club 1999  Film bun cu Brad Pitt si Edward Norton
Ce este real si ce nu e? Aceasta tema ii revine regizorului David Fincher, care transforma cartea lui Chuck Pahlaniuk in filmul "Fight Club". Edward Norton joaca rolul unui narator de mare incredere care ne impiedica sa facem discernamant intre viata reala si cea imaginara. 
Dar ceea ce este atat de distractiv in film, este faptul ca culeg mici indicii pe parcursul filmului, pentru ca spre final sa fie parcurse spre aflarea adevarului.


Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004 Film bun cu Jim Carrey si  Kate Winslet
3. Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004 Film bun cu Jim Carrey si  Kate Winslet
Singurul film romantic din aceasta categorie, "Stralucirea eterna a mintii neprihanite" contine cea mai buna performanta a lui Jim Carrey intr-un film. Jim si Kate Winslet sunt atat de duiosi , ca aproape si noi ne putem indragosti. Dar dragostea nu este simpla, si in nici un caz nu este vorba despre stergerea memoriei in acest film.

The Matrix movie
4. The Matrix 1999 - Film tare cu Keanu Reeves si Laurence Fishburne
Iubim acest film dintr-o gramada de motive-efecte vizuale revoluționare, secvențe de acțiune de mare intensitate, și o multitudine de intrebari puse. Suntem de asemenea confuzi in acest film din multe motive-Traim noi oare in Matrix? De ce toate personajele  poarta doar costume din piele?


Memento 2000
5. Memento 2000 - Film bun cu Guy Pearce
Sunt putine filme care ne macina creierul precum "Memento". Intreaga experienta de vizionare a filmului este mai mult o incercare de a ne aminti fiecare detaliu din scena de dinainte pe care sa-l aplicam momentul prezent. Dar filmul "Memento" este atat de fantastic pentru confuzia creata de povestitorul Christopher Nolan , a carui metoda nu a fost descoperita inca de cineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu